Nieuws voor industrie, bouw, hout, kunststof, rubber, metaal, techniek, machines en industriële automatisering

Wiltec GlueMix | Universeel inzetbaar en geheel op maat gemaakt

Wiltec, specialist in Industrie & spuiterijtechniek, biedt een ‘State of the Art’ GlueMix productenlijn aan. Deze serie is speciaal ontwikkeld voor het mengen en doseren van 2 of 3 componenten lijmen, harsen, afdichtingsmiddelen/kitten en gietmassa (potting). Hoge nauwkeurigheid van de menging en van het aan te brengen volume kunnen worden gewaarborgd met Wiltec GlueMix.

De GlueMix is er in diverse uitvoeringen en is universeel inzetbaar voor producten met een extreem lage tot een zeer hoge viscositeit. Met de GlueMix productenlijn kunnen alle voorkomende mengverhoudingen, die variëren van 1:1 tot 100:1, worden afgedekt en geprogrammeerd.

Wiltec heeft eigen engineers in dienst, waardoor klantwensen op het gebied van software, aansturing en procesbewaking aangepast of ingebouwd kunnen worden, geheel op maat. De GlueMix is geschikt voor zowel hand- als automatische applicaties en kan worden ingezet voor het mengen van bijvoorbeeld, polyurethanen (PU), MS Polymeren (MS), SMP’s, epoxies, MMA’s, polisulfiden, siliconen en contactlijmen.

Meer informatie over de GlueMix types en diverse uitvoeringen zijn te vinden op  www.wiltec.nl/gluemix