VPS Beveiliging lanceert nieuwe website over tijdelijke brandbeveiliging en ontruiming

VPS Beveiliging, specialist in tijdelijke beveiligingsoplossingen, lanceert vandaag de nieuwe website vpsbrandbeveiliging.nl over tijdelijke brandpreventie, ontruiming en EHBO.

Uitbreiding dienstenpalet

De afgelopen jaren is het dienstenpalet van VPS Beveiliging flink uitgebreid: van bouwplaatsbeveiliging en objectbeveiliging tot het leveren van oplossingen op het gebied van tijdelijke brandpreventie, ontruiming en EHBO. Voor dit laatste biedt VPS een product aan dat uniek is in de markt: VPS FireAlert .

Modulair systeem

VPS FireAlert is een flexibele, draadloze brandmeld- en ontruimingsinstallatie die bestaat uit modulair in te zetten componenten. Het systeem is EN54-gecertificeerd en CE-gemarkeerd. Het is een ideale oplossing voor de brandbeveiliging van locaties waar (al dan niet tijdelijk) geen installatie beschikbaar is om personeel, bezoekers en materialen te beschermen tegen de risico’s van brand.

Flexibele en draadloze brandmeld- en ontruimingsinstallatie

Jan-Willem Tellegen, business unit directeur, vertelt hierover: “Op vaste locaties is de brandpreventie vaak prima in orde. De brandmeldinstallatie voldoet aan de richtlijnen en voorkomt dat er door brand materiële schade ontstaat of de veiligheid van personeel, bezoekers of omwonenden in gevaar komt. Op niet-vaste locaties, zoals bouwplaatsen, opvanglocaties, leegstaande panden en herontwikkelgebieden, is vaak geen permanente brandmeldinstallatie beschikbaar. Terwijl er hier juist grote brandveiligheidsrisico’s zijn. Voor dit soort plekken is VPS FireAlert een ideale oplossing.”

Bekijk de nieuwe website vpsbrandbeveiliging.nl

Tagged