Vier redenen waarom jij TIV moet bezoeken

Op 17, 18 en 19 september opent Evenementenhal Hardenberg haar deuren voor de maakindustrie. Dan vindt TIV 2019 – hét vakevent voor Noord- en Oost-Nederland – plaats. Deze editie is voor jou als professional niet te missen. Met de introductie van MIX Noordoost* elementen komt beursorganisator Easyfairs tegemoet aan de wensen van zowel bezoekers als exposanten. Ook houdt de beurs haar gezellige en informele sfeer en kun je volop netwerken op de beursvloer in september. Lees nu vier redenen waarom jij een bezoek niet mag missen!

Segment op Slim product

In hal 4 staat ‘Slim (eind)product centraal. Daar vind je aanbieders van automatiseringstechniek, duurzame materialen, aandrijftechniek, besturingstechniek, elektrische componenten en nog veel meer. Ook zijn er engineeringbureaus aanwezig op de beursvoer om jou te helpen met het (door)ontwikkelen van jouw product. Maak jouw product nog slimmer met een bezoek aan TIV.

Technologiestraat

De maakindustrie draait op volle toeren! Staan automatiseren en robotiseren bij jou hoog in het vaandel? Dit jaar vind je maar liefst 10 leveranciers met robotiseringsoplossingen op de Technologiestraat. Het is uniek voor Noord- en Oost-Nederland om zo veel aanbieders onder één dak te vinden. Zorg daarom dat jij dit contactmoment optimaal benut en alles te weten komt over het starten van robotiseren of hoe je juist de volgende stap zet. 

‘Visit the future’ Kennistheater

Nieuw dit jaar is het centraal gelegen kennistheater op de beursvloer. In het kennistheater zijn er elke dag sessies die praktisch zijn ingestoken. Volg meerdere sessies over toekomstgerichte onderwerpen zoals mechatronica, energie en waarde creëren met data. Kijk op de website van TIV voor het volledige kennisprogramma.

Regionale leveranciers

TIV heeft een regionale insteek. Voor jou als professional uit de regio biedt de beurs een breed aanbod van leveranciers uit Overijssel, Gelderland, Drenthe, Friesland en Groningen. Met een beursbezoek praat je bij met jouw huidige leveranciers en kun jij nieuwe ontwikkelen ontdekken.

Ben jij overtuigd en wil jij TIV bezoeken? Mis dit contactmoment niet! Vraag nu binnen enkele minuten je tickets aan.

Registreer je nu gratis voor een bezoek aan TIV 2019

*nieuwe Easyfairs vakbeurs voor de maakindustrie per 2020.

Tagged