Samen sterker op TVVL Kennisplein tijdens Building Holland 2019

In 2017 stond TVVL samen met 4 kennispartners op Building Holland in de RAI Amsterdam. Tijdens de editie van 2018 waren we er met 14 kennispartners en bedrijfsleden. Voor 2019 bestaat het Kennisplein uit 20 kennispartners en bedrijfsleden tijdens Building Holland 2019. Met “Energie voor de toekomst” staat het Kennisplein in het teken van kennisdelen, kennisoverdracht, ontmoeten en samenwerken. Deelnemers aan het Kennisplein laten zien hoe we door samen te werken een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de energietransitie. Samen laten we de ontwikkelingen zien die de komende jaren van grote invloed zijn op de manier waarop we wonen, werken en leven.

“Dit jaar wordt op het Creatio podium in hal 12 een spectaculair podiumprogramma georganiseerd. Bezoekers wordt op een prikkelende manier veel Energie gegeven voor de toekomst. Het uiteindelijke doel is om bezoekers na te laten denken over de vraag welke bijdrage zij zelf kunnen leveren en welke samenwerking zij aan willen gaan. Op dinsdag 9 april verzorgt Doekle Terpstra van Techniek Nederland, de branchevereniging voor de technische installatiebranche, het officiële startschot voor Building Holland 2019. Naast lezingen verzorgd door deelnemers aan het Kennisplein zijn er presentaties van TVVL projecten. Andere prominente sprekers zijn Bernard Wientjes (voorzitter van de Bouwagenda), Diederik Samson (voorzitter Klimaattafel Gebouwde Omgeving) en Teun Bokhoven (voorzitter van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie).

Verder speciale aandacht voor waterstof; een spannende ontwikkeling in het vraagstuk rond de energietransitie, waar de media de laatste maanden groots over bericht. Deze waterstofsessie met Marjet Rutten vindt op woensdag 10 april plaats op het podium Energie voor de toekomst. Doekle Terpstra praat de bezoekers deze beursdag ook bij over wat de toekomstvisie Connect2025 ons tot nog toe heeft gebracht. Tot slot ontwikkelen de deelnemers aan het Kennisplein op donderdag 11 april tijdens een ‘snelkookpansessie’ live op de beursvloer een praktische (installatietechnische) oplossing voor een probleem.

Over Building Holland

Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- installatie en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 250 standhouders komen van 9 t/m 11 april 2019 samen om kennis te delen en innovatieve producten en concepten te zien en te beleven. De beurs is alle dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het TVVL Kennisplein vindt u in Hal 12.