PaintExpo 2020: nu van 12 tot en met 15 oktober 2020

8e wereldwijd toonaangevende beurs voor industriële laktechniek in Karlsruhe (Duitsland) nieuwe datum vastgesteld

De PaintExpo, wereldwijd toonaangevende beurs voor industriële laktechniek, zal van 12 tot en met 15 oktober 2020 op het beursterrein Karlsruhe plaatsvinden. De organisator FairFair GmbH reageert daarmee tijdig op de recentelijk aangekondigde verplaatsing van het branchehoogtepunt op basis van de dynamische uitbreiding van het Coronavirus Sars-CoV-2.

Kort na de mededeling over de verplaatsing van de oorspronkelijk voor 21 tot en met 24 april 2020 geplande PaintExpo maakt de beursorganisator FairFair GmbH de nieuwe datum voor de wereldwijd toonaangevende beurs voor industriële laktechniek bekend: die zal worden gehouden van 12 tot en met 15 oktober 2020 op het beursterrein Karlsruhe. “We zijn heel blij dat we, in samenspraak met de Messe Karlsruhe en de adviesraad van de organisatie, zo snel een nieuwe datum voor de 2020 konden prikken”, zegt Jürgen Haußmann, directeur van FairFair GmbH. “En het is zeer belangrijk om onze klanten, partners en de gehele branche planzekerheid te bieden.”

Verder kondigde de organisator aan dat de contracten met de ca. 540 deelnemende ondernemingen uit 26 landen ook voor de nieuwe datum onbeperkt geldig zijn, net zoals de bezoekerstickets.

Met hun expositieportfolie, die de procesketens voor nat verven, poedercoating of coil coating volledig afdekt, is de PaintExpo de wereldwijd belangrijkste en grootste vakbeurs op het gebied van industriële laktechniek. Zij maakt het looncoaters en bedrijven met een eigen lakstraat uit alle branches mogelijk zich gericht te informeren over de nieuwste ontwikkelingen, trends en technologieën voor het coaten van onderdelen en substraten van alle mogelijke materialen. Meer informatie en de actuele lijst met exposanten en producten vindt u op www.PaintExpo.com.