Olmia Robotics opent webshop voor cobots

Nu collaboratieve robots (cobots) steeds vaker worden gebruikt voor het automatiseren van onderdelen van productielijnen, komt ook de behoefte om snel en makkelijk tools, accessoires en toeleversystemen voor cobots aan te schaffen. Olmia Robotics, system integrator van cobots uit Tiel, biedt nu alle toebehoren voor cobotsystemen aan in een webshop. In de webshop zijn niet alleen de cobots zelf, maar ook o.a. 4 typen grippers (elektrisch, pneumatisch, magnetisch of vacuüm), sensoren, wisselsystemen en kabelgeleiding verkrijgbaar. Daarnaast vind je er complete, turn-key cobotsystemen voor flexibele toepassingen of beladingsoplossingen.

In deze webshop kan je rustig rondkijken en op ideeën komen hoe je jouw cobot nog flexibeler kunt inzetten. Bijvoorbeeld met een toeleversysteem, zoals de Robobooster 4000.

Metavak 2018 in Gorinchem

Deze Robobooster 4000 zie je aan het werk tijdens de Metavak beurs op 30, 31 oktober en 1 november in de evenementenhal in Gorinchem. Olmia Robotics staat op stand 175 en laat je graag zien hoe hiermee jouw cobot gedurende een hele shift zelfstandig een bewerkingsmachine kan beladen.

Bekijk de webshop op www.olmia-robotics.nl/shop.

Tagged