NSK brengt nieuwe video uit: NSK Motion Solutions

NSK heeft een nieuwe video uitgebracht ,waarin lineaire geleidingen, kogelomloopspindels, lagers met hoge precisie en steunlagers onder één noemer gepresenteerd worden. De video getiteld “NSK Motion Solutions”, benadrukt ook de uitgebreide engineering- en serviceondersteuning van NSK. Deze leveren een bijdrage aan specifieke oplossingen voor werktuigmachines, spuitgietmachines, meetsystemen en medische apparatuur.

Hiermee worden de producten voor roterende en lineaire bewegingen samen gebracht in één uitgebreid servicepakket. Het “NSK Motion Solutions” pakket biedt gespecialiseerde technische oplossingen. De oplossingen worden door het NSK-team van specialisten met klanten besproken en toegepast. Zo wordt samen met de klant gewerkt naar een optimaal ontwerp van de machine. Het verschaffen van een dergelijke samenwerking bespaart de klant kosten en verhoogt dus de efficiëntie.

Van standaard tot volledig op maat gemaakt

NSK put uit haar knowhow en een schat aan ervaring in diverse industrieën, die gedurende vele jaren is opgebouwd en biedt daarmee het complete plaatje: van standaard tot volledig op maat gemaakte productoplossingen. Deze mogelijkheid wordt ondersteund door de vraag van bedrijven naar moderne productielijnen waarin kwaliteit en betrouwbaarheid (output) belangrijk zijn. Juist die vraagstukken van klanten zijn dus uitermate geschikt voor de motioncomponenten van NSK, om aan hun strenge kwaliteitseisen te kunnen voldoen.

AIP+ programma

De nieuwe video toont dat klanten samen met NSK Motion Solutions een centrale rol spelen in de voortdurende ontwikkelingsstrategie van hun bedrijf. Met name het AIP+ programma biedt een toegevoegde waarde. Juist de individuele frisse benadering van het probleem helpt klanten duidelijke voordelen te
behalen. Dit wordt nog ondersteund met specifieke berekenings- en analysehulpmiddelen. Naast schade-, diagnose- of trainingsprogramma’s zijn deze gericht op het vinden van de meest effectieve oplossing. Een geavanceerd klantmanagement- en een logistiek concept zorgen ervoor dat geïndividualiseerde
toelevering voor uw productiebenodigdheden kan leiden tot levering van machinespecifieke kits. Elke oplossing is gericht op U, kortom klantbehoefte en op uw productieproces.

Precisely forward

In de video is het thema ´Precisely forward´. Werktuigmachines, medische en meetapparatuur vereisen nauwkeurige bewegingen. ‘Precisie’ is het sleutelwoord voor deze toepassingen, terwijl ‘vooruit’ niet alleen staat voor ‘forward motion’, maar ook voor de toekomst.

Wij kijken samen met de klant vooruit. Onze centrale gedachte is klanten van NSK te helpen om een beslissende stap vooruit in hun markt te zetten.
De video is beschikbaar op het YouTube-kanaal van NSK Europe, Klik hier.

Tagged