Houdt u effectieve relatiebeheer en heeft u personeelstekort? Wij bieden u de oplossing!

Door aanwezig te zijn in het centrum van de slimme maakindustrie in Noordoost-Nederland kunt u tijd besparen op uw relatiebeheer. Nodig uw relaties uit op uw stand in Evenementenhal Hardenberg op 17, 18 en 19 september 2019. Dan ontzorgt Easyfairs u volledig zodat u het najaar start met een concreet contactmoment; praat uw klanten bij over nieuwe producten en bespreek technische vraagstukken persoonlijk. Gelijktijdig maakt u kans om inkopers van grote en kleine maakbedrijven als Fokker, VDL of Trioliet uw aanbod te presenteren.

De combinatie van netwerken met (nieuwe) leveranciers en het opdoen van kennis over nieuwe producten en diensten en brancheontwikkelingen heeft een sterke aantrekkingskracht voor een bezoek aan TIV. Zo wist ruim 60% van de bedrijven uit de machinebouw en apparatenindustrie haar weg naar de afgelopen editie van de vakbeurs te vinden.

In 2020 introduceert Easyfairs een compleet nieuwe beurstitel in plaats van TIV met de naam MIX Noordoost. Om de markt alvast kennis te laten maken met deze nieuwe beurs worden een aantal elementen ervan al tijdens TIV 2019 geïntroduceerd. Nieuwe elementen van MIX Noordoost zijn o.a. de Startersstraat, Technologiestraat en het ‘Visit the future’ Kennistheater, allen in hal 6 te vinden. (Zie hier de plattegrond met nieuwe elementen). Bezoekers willen graag toeleveranciers uit de regio ontmoeten. Daarom bieden we u als toeleveranciers de kans om met een nieuw standconcept deel te nemen in hal 6.

TIV is de jaarlijkse ontmoetingsplek voor samenwerkingen in Noord- en Oost Nederland. Toeleveranciers aan de technologische industrie staan hier als exposant en tre­ffen beslissers uit de maakindustrie. Op de beursvloer worden innovatieve productoplossingen en productietechnieken gepresenteerd. Ook vindt u hier de werkgever en werknemer van de toekomst. Wilt u uw producten en diensten tonen aan regio? Neem contact op met TIV adviseur Bart Leferink (0523 289 807 / bart.leferink@easyfairs.com) en laat u informeren over hoe u uw netwerk kunt uitbreiden, kennis kunt delen en uw bedrijfsnaam kan versterken in de regio. Kijk voor het volledige beursconcept en meer informatie op www.tiv-hardenberg.nl

Tagged