Het tweejaarlijkse evenement voor verbindingstechniek

4, 5 en 6 oktober 2022 wordt Evenementenhal Gorinchem omgetoverd tot een waar las- lijm- en snijparadijs. Easyfairs en NIL (Nederlands instituut voor Lastechniek) slaan komende editie de handen ineen voor dit vakevent. Zowel professionals als studenten uit de branche kunnen zich laten inspireren door de technologie van de toekomst op het gebied van lassen, lijmen en snijden tot indrukwekkende producten en constructies. Welding Week powered by NIL, hét vakevent voor verbindingstechnieken.

Welding Week Powered by NIL is het platform in Nederland waar alle verbindingstechnieken samenkomen, op een driedaagse vakbeurs. Tijdens de Welding Week worden actuele onderwerpen besproken in verschillende kennissessies in het kennistheater Visit the future. Met geclusterde onderwerpen die passen bij elk segment van de vakbeurs, bent u hier aan het juiste adres om uw kennis uit te breiden.

Met Welding Week bieden NIL en Easyfairs een platform voor alle verbindingstechnieken. Dankzij dit platform kunnen deze technieken beter ontwikkeld worden en kunnen bezoekers en exposanten gezamenlijk verbindingstechnieken naar een hoger niveau tillen.

Via ‘’Smart Badge technologie’’ kan de bezoeker op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die ze bij binnenkomst ontvangen. Op deze manier wordt fysiek contact vermeden en maakt het gebruik van de Smart Badge ook nog eens corona-proof.

Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen. Met de komst van de ‘’Smart Badge technologie’’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af.

Openingstijden
  • Dinsdag 4 oktober 2022 | 13:00 – 21:00 uur
  • Woensdag 5 oktober 2022 | 13:00 – 21:00 uur
  • Donderdag 6 oktober 2022 | 13:00 – 21:00 uur

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Tagged