Easyfairs organiseert Empack 2022 zoals vanouds op een nieuwe locatie

De grootste verpakkingsbeurs van de Benelux – Empack – komt op 5 tot en met 7 april 2022 op een nieuwe locatie samen in Evenementenhal Gorinchem. Empack is de beurs voor nieuwe producten, diensten en oplossingen in de verpakkingswereld. De voorbereidingen voor het evenement zijn momenteel in volle gang. Er wordt met veel nieuwe energie uitgekeken naar de driedaagse reünie van de verpakkingsindustrie.

Elk voorjaar is het een must voor verpakkingsprofessionals om elkaar te ontmoeten, om het netwerk te versterken, kennis op te halen zodat een machine nog sneller, efficiënter of duurzamer kan verpakken. In 2022 biedt Empack weer mogelijkheden voor kennisoverdracht en netwerken. Het aantrekkelijke ondersteunende programma met kennissessies, brand cases en workshops zorgen voor een vernieuwend evenement op een nieuwe locatie.

Netwerk Café: de plek om te netwerken en “thuis” te werken

Empack verwelkomt alle bezoekers in het nieuwe Netwerk Café: een creatieve en innovatieve hotspot waar de mogelijkheid is om ‘thuis’ te werken én te netwerken. Het Netwerk Café vormt daarmee de centrale ontmoetingsplek waar de samenwerking tussen key-spelers binnen de verpakkingsindustrie samenkomen.

De komende editie van Empack 2022 staat gepland op 5, 6 en 7 april 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie en/of updates over Empack, bekijk www.empack.nl.