Rebranding Falck trainingsdivisies naar RelyOn Nutec

Falck Safety Services en Falck Fire Academy veranderen naam in RelyOn Nutec en RelyOn Nutec Fire Academy

Met de naamswijziging worden de wereldwijde activiteiten rond één merk geconsolideerd. Met 33 trainingscentra verspreid over 20 landen worden veiligheidstrainingen geleverd aan meer dan 250.000 professionals. Deze professionals zijn werkzaam in de olie & gas, maritieme en windindustrie en hoog-risico onshore industrieën. Ook hulpverleners uit de publieke sector maken gebruik van de trainingsfaciliteiten. Het dienstenportfolio voor de publieke sector en hoog-risico onshore industrieën krijgt de toevoeging ‘Fire Academy’ in de naamstelling.


Veiligheid en risicopreventie

De klanten werken in sectoren met een hoog risicopotentieel, in omgevingen waar veiligheid en risicopreventie een cruciale rol spelen. RelyOn Nutec helpt medewerkers om veilig te werken en bereidt ze voor op onverwachte gebeurtenissen en traint ze in noodsituaties.

Nieuwe visie

De gepassioneerde wereldwijde organisatie van toonaangevende veiligheidsexperts heeft een rijke historie opgebouwd. Trainers, specialisten, consultants en leiders die verder gaan dan het vereiste. Ze werken elke dag samen om de visie van RelyOn Nutec te realiseren: “Om de toonaangevende wereldwijde veiligheidspartner te zijn, die complete en duurzame competenties biedt, die verder gaan dan compliance”.

Met Polaris Private Equity als nieuwe eigenaar heeft RelyOn Nutec de kracht om transformatie en groei te versnellen, zowel op het gebied van onze diensten als geografisch.

360 graden benadering van veiligheid

360 betekent dat RelyOn Nutec een 360 graden perspectief op veiligheid heeft. Mensen en bedrijven worden geholpen om hun veiligheid te verbeteren.

Voor ons betekent RelyOn – rotsvast en betrouwbaar.

Tagged