BMO heeft een kavel gekocht op het bedrijvenpark Pannenweg in Nederweert

Nieuwbouw voor BMO Automation en BMO Precision Parts

BMO heeft een kavel gekocht op het bedrijvenpark Pannenweg in Nederweert om een nieuw bedrijfspand van circa 4200 mte bouwen. BMO Automation en BMO Precision Parts zijn namelijk uit hun jasje gegroeid. De locatie biedt de mogelijkheid om in de toekomst nog verder uit te breiden.

BMO Automation ontwikkelt en produceert gebruiksvriendelijke robots voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. BMO Precision Parts is gespecialiseerd in verspanende werkzaamheden in de metaalsector. Het bedrijf  is een belangrijke toeleverancier van BMO Automation. In de toekomst wil BMO haar werkterreinen uitbouwen en internationaal groeien. De huidige locatie biedt onvoldoende ruimte om deze groei door te maken. In het nieuwe pand kunnen processen beter worden ingericht, zodat klanten nog beter geholpen kunnen worden.

Efficiënter

Het nieuwe hoofdkantoor van BMO wordt niet alleen groter maar ook efficiënter ingericht. Binnen het pand komen grote ruimtes voor zowel de fabriek van BMO Automation alsook de verspanende afdeling van BMO Precision Parts. De fabriek wordt zo ingericht dat de meest moderne productie- en montagetechnieken kunnen worden toegepast die afgestemd zijn op een zo efficiënt mogelijke interne logistiek.

Experience Center

Het pand krijgt een groot Experience Center waar potentiële klanten uit binnen- en buitenland alle robot, automatisering en software kunnen bekijken, testen en ervaren. Via de grote glazen voorkant kan iedereen die er langs komt een uitstekende blik werpen op de nieuwste technieken.

Vacatures

Met een groot bord langs de doorgaande weg in Nederweert wordt de nieuwbouw aangekondigd. Hierop is ook aandacht voor de openstaande vacatures bij BMO. Door een grote groei zijn beide bedrijven altijd op zoek naar getalenteerde kandidaten. De nieuwe werknemers gaan samen met de rest van het team de stap naar de toekomst gaan zetten. Dit hypermoderne pand biedt een aangename en high-tech werkomgeving waarin iedereen graag wil werken. Ben je op zoek naar een uitdaging? Kijk op www.werkenbijbmo.nl.

De bouw start begin 2019 en eind 2019 moet het pand worden opgeleverd.

Tagged