MIX Noordoost verplaatst!

MIX Noordoost, die gepland stond op 16 & 17 september 2020 in Evenementenhal Hardenberg, wordt verplaatst naar 19 & 20 mei 2021. Dit vanwege het coronavirus en de daarmee veranderende beursagenda voor het najaar van 2020.

Sinds de getroffen maatregelen vanuit overheidsinstanties rondom evenementen is de organisatie van MIX Noordoost nauw in contact geweest met haar exposanten en partners. Op basis van dit contact is besloten om te anticiperen op een te drukke beursagenda voor de technische sector in het najaar van 2020. De overgrote meerderheid van de exposanten geeft aan de beurs liever op een later moment te laten plaatsvinden. In samenspraak met hen en onze partners is dan ook besloten om hier gehoor aan te geven.

Ook alvast vooruitdenken en voor volgend jaar uw leads veiligstellen? Introduceer uzelf aan of versterk uw positie in de regio! Kom in slechts 2 dagen in contact met 5.000 vakprofessionals uit de maakindustrie van Noordoost Nederland die op zoek zijn naar technische oplossingen en machinecapaciteit. Met ons plug & play concept wordt uw stand volledig door ons opgebouwd en ingericht met o.a. full color bedrukte achterwand, zitje en elektriciteitsaansluiting. Deelname was nog nooit zo eenvoudig!