Het Alfa Romeo Sauber F1 Team breidt de samenwerking met promotiepartner Interroll uit

Het promotionele partnerschap van Alfa Romeo Sauber Formule 1 (F1) Team met Interroll wordt uitgebreid.

De succesvolle samenwerking tussen de twee bedrijven begon in 2012 met als doel het optimaliseren van de logistieke processen van het team. Dit is een kritische factor voor het succesvol opereren op de toppen van de autosport.

“We zijn verheugd dat we onze langdurige samenwerking met Interroll kunnen uitbreiden”, aldus Frédéric Vasseur, Team Principal van het Alfa Romeo Sauber F1 Team en CEO van Sauber Motorsport AG. “Voortbouwend op onze samenwerking die sinds 2012 succesvol is verlopen, zullen we onze logistieke processen, die een belangrijke sleutel zijn tot succes in de Formule 1, verder optimaliseren. We kijken ernaar uit om samen te werken aan verdere vooruitgang.”

“Interroll is eveneens verheugd de succesvolle samenwerking met het Alfa Romeo Sauber F1 Team voort te zetten. Wij waarderen de focus op kwaliteit, efficiëntie en innovatie bij Sauber. De uitwisseling en de gezamenlijke events inspireren ons en onze klanten elke keer weer”, aldus Jens Karolyi, Senior Vice President Corporate Marketing en Cultuur van Interroll. “Naast de sport zet Sauber ook weer nieuwe standaards op het gebied van engineering.”

Tagged