HangOn lanceert een nieuw duurzaamheidsconcept tijdens PaintExpo

Hoeveel CO2 stoot uw coatinglijn uit? En hoe berekent men dat überhaupt? Krijg direct een snelle berekening van uw CO2-uitstoot in stand 2110 tijdens PaintExpo en leer hoe u die cijfers kunt verbeteren!

Wat beïnvloedt de CO2-uitstoot bij een coatingproductie? Het type oven dat u heeft en hoe uw elektriciteit is opgewekt zijn natuurlijk belangrijke factoren. Maar wist u dat het poeder zelf ook een belangrijke factor is? Welke soort u gebruikt, hoe het wordt geproduceerd en hoeveel er verloren gaat tijdens de productie. Dat laatste is kan echt een verschil maken.

Een dichtere ophangtechniek

Dicht ophangen en de lijn echt vullen, zal resulteren in zowel minder stroomverspilling als een lager energieverbruik – en dat zal ook een direct effect hebben op uw CO2-uitstoot. Een theorie waarvan HangOn meerdere duidelijke voorbeelden zal geven tijdens PaintExpo. HangOn gaat daarbij ook een aantal lezingen geven.

De ophangdichtheid is bovendien de belangrijkste factor die de winstgevendheid van de coatinglijn beïnvloedt. Door simpelweg een dichtere ophangtechniek te gebruiken, maximaliseert u het aantal correct gecoate producten.

Productrelease

De nieuwste innovatie op het gebied van dicht ophangen van HangOn zal op PaintExpo worden gepresenteerd. Nauw verwant aan HQW D. Vergeleken met zijn dubbelzijdige en flexibele voorloper streeft het nieuwe product naar nog meer eenvoud. Gemakkelijk in gebruik. Leer alles over CO2 en het nieuwe product HQW S tijdens PaintExpo in stand 2110.

Foto: HangOn