Het merk WD-40 lanceert nieuw product: WD-40 Specialist Spuitvet

De WD-40 Specialist® range beschikt sinds kort over een compleet nieuw product, namelijk WD-40 Specialist® Spuitvet. De hoogwaardige producten van het WD-40 Specialist® assortiment zijn speciaal geformuleerd voor de meest veeleisende taken en specifieke toepassingen. WD-40 Specialist® Spuitvet beschikt over additieven, die slijtage voorkomen en bestand zijn tegen zeer hoge druk. Het smerende middel bevat de originele WD-40 Multi-Use Product formule.

De werking van WD-40 Specialist® Spuitvet

De nieuwe WD-40 Specialist® Spuitvet heeft een gel-achtige textuur. Deze geltextuur zorgt voor een uiterst langdurige smering en biedt een uitstekende bescherming tegen onder meer corrosie en oxidatie. Dankzij de sterke hechting en de afdichtende eigenschappen, loopt het product niet uit. Zelfs niet op verticale oppervlakken. Dit komt door de non-drie formule. Verder is WD-40 Specialist® Spuitvet zeer waterbestendig en heeft het product een temperatuurbereik van -20°C tot +115°C.

Zeer uiteenlopende toepassingsmogelijkheden

WD-40 Specialist® Spuitvet kan gebruikt worden op alle soorten metalen oppervlakken, die een langdurige smering en bescherming nodig hebben. Het middel is vooral geschikt voor toepassingen buitenshuis, zoals het smeren en beschermen van onder andere buitengrendels, -scharnieren en -sluitingen, maar ook katrollen, automatische deur-/liftmechanismen en zelfs hangmat- en schommelveren. Zo voorkomt men dat onderdelen slijten, beschadigen of roesten door bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden.

Handige Sprays2Ways-technologie

De Smart Straw-applicator biedt de gebruiker twee manieren van spuiten: breed of precies. Klikt men het rietje omhoog, dan kan men nauwkeurig richten en spuiten. Klikt men het rietje weer omlaag, dan kan men snel en eenvoudig grotere oppervlakken behandelen. En dankzij het slimme 360° ventiel kan de spuitbus rechtop, schuin en zelfs ondersteboven gebruikt worden.

Tijdens de uitrol van deze nieuwe spuitbus in de diverse landen wordt tegelijkertijd al het reclame- en point-of-selling materiaal ontwikkeld. Meer weten over dit nieuwe Specialist-product? Ga dan naar https://bit.ly/3G9Ow5q

Tagged