Evenementen

ESEF Maakindustrie

Kom samen tijdens ESEF Maakindustrie. Toonaangevende vakbeurs voor succesvolle, duurzame en innovatieve maakoplossingen.

12 – 15 maart 2024

Jaarbeurs, Utrecht

TechniShow

TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.

12 – 15 maart 2024

Jaarbeurs, Utrecht

StocExpo

Twee niet te missen dagen over tankopslag en toekomstige brandstoffen

Duizenden professionals uit de industrie, waaronder vertegenwoordigers van toonaangevende oliegiganten, terminals en belangrijke opslagspelers uit meer dan 100 landen over de hele wereld, komen samen op StocExpo om de nieuwste innovaties te zien, beste praktijken te bespreken en de grootste uitdagingen van de sector aan te pakken.

12 – 14 maart 2024

Rotterdam Ahoy

Aqua Nederland

De toekomst van watermanagement

Eigenlijk is er maar één waterketen in Nederland die steeds meer één geheel vormt. Een keten die gelukkig steeds meer samenwerkt om de uitdagingen op het gebied van circulariteit, klimaatadaptatie en veilig water aan te gaan. Aqua Nederland is dé nationale vakbeurs op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Hier worden vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht.

19 – 21 maart 2024

Evenementenhal Gorinchem

Hannover Messe

Een duurzame industrie stimuleren. Op ’s werelds toonaangevende industriële vakbeurs komen bedrijven uit de werktuigbouwkundige, elektrotechnische en digitale industrie en de energiesector samen om oplossingen te presenteren voor een krachtige, maar ook duurzame industrie. Meer dan 4.000 bedrijven zullen fungeren als een onderling verbonden industrieel ecosysteem en demonstreren hoe klimaatneutraliteit kan worden bereikt door middel van elektrificatie, digitalisering en automatisering.

22 – 26 april 2024

Deutsche Messe, Hannover